duminică, 7 februarie 2016

Recipientul pentru desert - Despre refolosirea unor obiecte

Va promiteam ca va prezint mai multe metode prin care puteti transforma obiecte deja folosite in diverse decoratiuni sau lucruri utile prin casa si bucatarie.
Astazi am facut un tort de ciocolata cu o crema fina de mascarpone si fructe de padure. Dupa aranjarea tortului am ramas cu niste bucati din blatul pufos, dar si cu cateva linguri din delicioasa crema.
M-am gandit ca cele trei borcane mici pe care le-am pastrat de ceva vreme, in sfarsit devin utile, asa ca am insiropat bucatelele de tort si le-am pus la baza borcanelor. apoi am adaugat restul ingredientelor, pastrand cateva fructe pentru decorul de final. Si iata cum am obtinut trei recipiente pentru desert! Astfel de borcane care au si capac, se pot folosi pentru a pastra in frigider un desert, pentru a-l servi la mici petreceri cu prietenii, sau a-l lua ca pachetel la birou. Sigur il veti savura cu o cafea sau un ceai a doua zi.
In concluzie, va sfatuiesc sa nu mai aruncati atat de usor...Puneti-va imaginatia sa lucreze pentru voi si creati lucrusoare frumoase si utile.

Seara frumoasa!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu