miercuri, 20 aprilie 2016

Bookletta,nu doar o poseta sau un rucsac....

Ci mult mai mult...Am o mare pasiune pentru carti si citit. De aceea de fiecare data imi face o mare placere sa intru in librarii, sa rasfoiesc si sa  cumpar carti. Nu exista seara in care sa nu parcurg cateva pagini indiferent de cat de obosita sunt. Las fereastra deschisa ca aerul curat sa intre in incapere inainte de culcare, ma cufund intre perne si cartea ma duce acolo unde e povestea. Chiar aseara cand ploua torential in Bucuresti si aerul era curat si mirosea a iarba si frunze ude, citeam cu drag din Mandrie si Prejudecata...Parca eram pe mosia lui Darcy la o masuta, band un ceai intr-o atmosfera romatica...Imi place sa si daruiesc carti pentru ca ele dainuie pe rafturile prietenilor dragi.
Astazi am primit printr-o domnisoara extrem de draguta noul meu rucsac Bookletta. Ceea ce m-a cucerit imediat este tocmai buzunarul de purtat cartea pe care o citesc. Bookletta mea a sosit cu un cadou, o carticica mica si albastra, O mie si una de nopti, o surpriza asa de placuta.
Rucsacul se transforma usor in geanta de umar, ceea ce face din acest accesoriu ceva si mai special. Va prezint ConsyBookleta, asa o cheama acum, impreuna cu o carte pe care am citit-o cu mult drag, scrisa de prietena mea Alice.

Daruiti si purtati Bookletta...www.bookletta.com
E Geanta care promoveaza cititul.