miercuri, 27 ianuarie 2016

Ingrediente magice pentru printese

Acum ceva vreme m-am gandit ca pentru un prieten drag chiar nu conteaza ce anume ii daruiesti  sau ce valoare are un cadou. Conteaza ca il alegi cu gandul la persoana respectiva, la ce ii va face placere, daca se va simti bine sau daca va fi surprins. Oare ii va placea cartea aleasa pentru ca se regaseste in paginile ei? Se va gandi la tine cand seara isi leaga la gat esarfa pe care i-ai ales-o cu drag si bucurie si pleaca la o plimbare...?
Am ajuns la concluzia ca cel mai frumos lucru pe care il pot face este sa creez eu micile daruri. Am daruit buchete de flori, saculeti parfumati, coronite decorative. Pe toate le fac cu pasiune si imi creste inima de bucurie cand vad ca aduc zambet pe buze, ca mi-am atins scopul, acela de a infrumuseta viata cuiva. Chiar si micile atentii pot aduce satisfactii enorme.
Astazi va arat cum am creat un borcanas cu ingrediente minunate pe care eu le ador. Am sa il daruiesc unei domnisoare dragute care sper sa se simta ca o mica printesa rasfatata cand il va folosi.
Contine lavanda, scortisoara, portocala, sare de baie si inimioara de sapun.
Pentru inimioara de sapun aveti nevoie de un sapun mic de copilasi pe care eu il topesc la bain marie ca pe ciocolata, ulei de lavanda si lavanda uscata.
Puteti scrie un mic mesaj destinatarului folosind etichete in culori calde, scrieti data la care a fost facut si la ce il poate folosi. Eu sunt sigura ca veti avea succes.
Seara cu aroma de lavanda dragele mele...





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu