joi, 7 ianuarie 2016

Dulapioare parfumate

Nu mi place deloc ideea de a pune odorizante mai mult sau mai putin chimice  printre bluze, camasi sau sacouri. Prefer aromele plantelor, sarurilor diverse sau uleiurilor aromatizate. Exista din fericire solutii alternative la cunoscutele metode de parfumare care se gasesc in magazine. Si frumos este ca le puteti prepara acasa folosind cateva ingrediente naturale.
In magazinele cu produse naturiste puteti gasi ce va intereseaza si cu un buget mic. E vorba de cateva uleiuri, ceaiuri de plante, un borcan de sare de baie, batoane de scortisoara sau vanilie, poate o punguta de anason stelat.
Combinatiile le face fiecare dupa cum doreste sa simta ca arome. Eu prefer sa amestec sare de baie cu mici petale uscate de trandafir, cu  lavanda, ulei de portocala, putina vanilie, anason si fulgi de sapun. Amestecul se pune in saculeti de panza sau ce material doriti, dar neperforat.
Asezati saculetii in dulapuri si sertare si va asigur ca veti fi incantate de mirosul placut pe care il veti simti de cate ori veti alege o hainuta de pe umeras...






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu