marți, 19 ianuarie 2016

Ghirlanda cu anason si portocale

Sambata si duminica dimineata ma rasfat cu un suc proaspat de portocale sau alte citrice. Sunt singurele zile in care dupa ce ma trezesc am timp sa fac ce-mi place. Am ales sa nu mai arunc cojile ci sa le usuc, fie ca sunt coji de portocala sau mineola, lamaie sau pomelo. Chiar nu conteaza, pentru ca puteti face ceva frumos cu fiecare dintre cele enumerate.
Pe calorifer, pe o hartie de copt, puteti usca si felii de citrice. Va aromatizeaza camerele si au rol decorativ extrem de interesant. Eu le folosesc cand fac buchete de flori, le aranjez cu petale de trandafir sau grau uscat si le dau cu ulei de lavanda sau portocale...Dar puteti face si ghirlande ca cea pe care am facut-o eu. Aveti nevoie de o bucata de sfoara, coji si felii de portocala, stelute de anason si poate cateva margele pentru un pic de stralucire. Apoi le lipiti sau le insirati.
Se agata de usi sau se pun pe un raf in bucatarie. Ghirlandele vor decora si parfuma locul pe care alegeti sa il infrumusetati.
Seara frumoasa dragele mele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu