miercuri, 25 mai 2016

Soarele, cremele cu factor de protectie si machiajul

Imi plac soarele, caldura si zilele frumoase de primavara, vara sau toamna tarzie.
Ador bronzul si multi ani pigmentul pielii mele m-a ajutat sa obtin culoarea perfecta fara prea multe creme si lotiuni de protectie solara. Dar cum toate prostiile tineretii nu raman nepedepsite la un moment dat pielea mea a reactionat si m-a certat fara cuvinte, doar cu mici pete pigmentare.
Am vizitat cativa dermatologi pana cand m-am oprit la doamna doctor Viviana Iordache. Dupa mai multe analize care au eliminat alte cauze medicale,  am ajuns sa aflu ca principalul meu inamic este expunerea la soare fara o crema cu protectie solara. Soarele pe care il adoram devenise mai putin prietenos. Am urmat tratamente si de cativa ani nu mai plec niciunde fara o baza de machiaj constand intr-o crema cu 50% factor de protectie.
Va sfatuiesc sa procedati la fel, indiferent daca la acest moment aveti sau nu probleme. Soarele a devenit din ce in ce mai agresiv si doar un ulei de plaja nu va va  apara.
Va prezint produsele mele preferate si testate. Gama Elmiplant pentru corp si fata atunci cand mergeti la plaja. Cremele nu  contin parabeni, au la baza unt de shea organic, sunt rezistente la apa si miros extrem de placut. Daca micile pete pigmentare sau pistruii va enerveaza, ca ritual zilnic  va recomand sa folositi  crema de fata cu factor de protectie 50% de la Vichy. E minunata si ca baza de machiaj. Fondul  de ten si un corector pe care eu il ador, gama DermaBlend de la Vichy va vor completa ritualul si va vor asigura un machiaj rezistent si sanatos.
Vara ca make-up eu folosesc doar crema cu factor de protectie si  batonul corector pe zonele cu probleme. Cu putin rimel waterproof si un gloss machiajul e gata...
Incercati-le cu incredere.

Zile cu soare si protejati-va tenul.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu