miercuri, 30 martie 2016

Parfum de vanilie si lavanda intr-un boutique de vizitat...

Un mare parfumier al zilelor noastre povestea cum pe langa vitrinele menite sa te atraga in interiorul magazinelor, unele branduri au investit intr-un parfum propriu pe care il regasesti imediat cum le-ai pasit pragul.
Sunt cateva astfel de magazine si in Bucuresti, unde dupa ce ai intrat si revii, primul lucrul care te intampina intr-un mod familiar este parfumul. Fie ca e cu iz de mosc, piele sau ambra, acesta te atrage ca un magnet.
Recunosc ca imi place sa fac mici popasuri in parfumerii sau mici magazine in care gasesc lotiuni de corp, sapunuri, uleiuri sau saruri de baie.
Unul din aceste magazine este Sabon. Sunt un client fidel de cand i-am descoperit. Am si un card de fidelitate care imi aduce reduceri pe care le folosesc cu drag. Toate micile minunatii din acel loc pot sa te rasfete pe tine sau pe prietenii tai. Au si o gama pentru barbati, placuta ca aroma, ca design, ideala pentru mici cadouri.
Astazi am optat pentru o lotiune body scrub si un deodorant, ambele cu lavanda, mere, vanilie...Un home scrubbing facut cu regularitate este un miracol pentru piele, reintinereste si revigoreaza pielea, iar folosirea imediata a unei lotiuni de corp va va face sa va simtiti ca niste mici printese rasfatate.
Nu ezitati sa va rasfatati simturile...Corpul nostru e cel care ne plimba prin viata...
Seara cu lavanda....



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu