duminică, 28 februarie 2016

Easy like sunday...evening...

Daca nu aveti prea mult chef de facut un desert complicat, dar vreti totusi sa va bucurati de ceva dulce, am o idee care sigur e la indemana oricui.
Eu am ales sa folosesc capsuni, insa fructele le puteti alege fiecare dupa preferinte. Desertul merge foarte bine si cu mure, banane, piersici sau caise...Le puteti si combina.
Importanta la acest desert este rabdarea, imaginatia si ingredientele de calitate. Alegeti sa faceti frisca in casa, va dura fix cateva minute, taiati fructele in felii aspectuoase care sa va bucure privirea, asterneti mascarpone cu vanilie peste fructe si cativa fulgi de ciocolata in ploaie...
Eu am folosit niste suporturi pentru lumanari in loc de recipiente obinuite, dar desertul arata bine in borcane mici sau pahare late in care sa va scufundati lingurita dupa ce le-ati lasat la odihna in frigider.
Ca bautura va recomand sa stoarceti portocale rosii si portocale clasice, sa le turnati in mini carafe cu menta, gheata si un strop de miere.
Gatiti cu drag pentru oameni dragi...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu